Schijf 2 en ZVC de Coop 1 winnaars van Beachsoccer 2021

WhatsApp
Facebook

Het heeft even geduurd voordat de 12 editie van Beachsoccer Sprundel kon doorgaan, maar het was het wachten zeker waard. 73 teams, verdeeld over 13 categorieën, streden om de felbegeerde bokaal op Costa Iglesia. In de damescategorie kwam Schijf 2 op zondagmiddag na een onderonsje tegen Schijf 1 als grote winnaar uit de bus. In de vroege avond eiste ZVC de Coop 1 de eerste plaats in de herencategorie op na een spannende penaltyserie.

Vrijdag en zaterdag: Jeugdvoetbal en bijzondere maatregelen

2021 Winnaars JO17

Tijdens Beachsoccer Sprundel 2021 stond het voetbal uiteraard centraal. SV Sprundel werd zoals altijd goed vertegenwoordigd in de jeugdcategorieën. Het deelnemersveld bestond uit teams van Rood-Wit, Unitas, VVR, RSV en RBC en DSE. Ondanks de extra maatregelen was het gezellig druk met familie en vrienden die hun favoriete teams kwamen aanmoedigen. Wel vanaf een vaste zitplaats en op anderhalve meter van elkaar, want ook dat hoorde er dit jaar bij. Gelukkig werden de maatregelen keurig nageleefd. Waarvoor hartelijk dank aan alle spelers en bezoekers!

Zondagochtend: Sprundel VS Schijf

Bij de dames streden acht teams (zes van SV Sprundel, twee van VV Schijf) verdeeld over twee poules voor de cup met de grote oren. De dames van Schijf 1 en Schijf 2 eindigde in zowel poule A als poule B op de eerste plaats, waarmee zij zichzelf verzekerden van een finaleplaats. Na een gelijk opgaand onderonsje trokken de dames van Schijf 2 aan het langste eind. Maar, zo sportief als ze zijn, namen de winnend én verliezend finalist samen de trofee in ontvangst.

2021 Winnaars dames

Zondagmiddag: De weg naar de grande finale

Om 12.30 trapte de heren van Zebrato United en De Tegenstanders de laatste categorie van het weekend af. In totaal deden er 16 herenteams mee, verdeeld over vier poules met als inzet een plaatsje in de kwartfinales van het toernooi. Het team van Café de Coop wist te stunten door voor het eerst in de geschiedenis van het Sprundelse beachsoccertoernooi door te stoten naar de kwartfinales. FC LM en FC Malaka lieten beide een sterke indruk achter door alle drie de poulewedstrijden te winnen, maar bleken uiteindelijk niet in staat om door te stoten naar de finaleronde. Ook de eerdere winnaars Buutsboys en Monden Boys strandden vroegtijdig.

Rood-Wit en ZVC de Coop 1 bleven uiteindelijk als sterksten over. In een wedstrijd die op en neer ging en op het scherpst van de snede gespeeld werd, scoorden beide teams twee keer. In de penaltyserie bleef het lang spannend, maar de heren van ZVC de Coop 1 bleven net iets rustiger dan de tegenstanders van Rood-Wit. De beslissende penalty werd met luid gejuich ontvangen door het aanwezige publiek. Na afloop van de finale bleven alle teams gemoedelijk en onder het genot van de muziek van DJ FER-E hangen om het weekend goed af te sluiten.

Alle winnaars op een rijtje

WinnaarCategorie
SV SprundelJO6
SV SprundelJO7
SunnyboysJO8/JO9
SiraJO10
UnitasJO11
UnitasJO12/JO13
RSVJO14/JO15
VVRMO13/MO15
Zand tussen je tenenMO17
SV SprundelJO17
SV SprundelJO19
Schijf 2Dames
ZVC de Coop 1Heren
Programma Beachsoccer 2024

Programma Beachsoccer 2024 staat online

Op 28 – 29 – 30 juni 2024 organiseert SV Sprundel de 15e editie van het beachsoccertoernooi. Vandaag maken we het officiële wedstrijd- en entertainmentprogramma bekend. Bekijk hieronder hoe laat de wedstrijden in jouw categorie gespeeld worden en op welke

Lees verder >>
Beachsoccer during

NIEUW: 35+ toernooi op zaterdag 29 juni

Op 28 – 29 – 30 juni 2024 organiseert SV Sprundel de 15e editie van het beachsoccertoernooi. Voor het eerst zal er in de beachsoccerarena plaats gemaakt worden voor een heuse 35+ competitie. Op zaterdag 29 juni, tegen het eind

Lees verder >>